Jogi nyilatkozat

A Szentesi-Mag Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Szentesi-Mag Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzõi jogvédelem alá esnek. Az ehhez fûzõdõ jogok gyakorlására kizárólag a Szentesi-Mag Kft. tulajdonosa jogosult.

A Szentesi-Mag Kft. tulajdonosa elõzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Szentesi-Mag Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Szentesi-Mag Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendõ. Elõfordulhat, hogy a weboldalakon a Szentesi-Mag Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Szentesi-Mag Kft. semmilyen természetû felelõsséget nem vállal az Ön elõtt megjelenõ weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhetõ információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Szentesi-Mag Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetõségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Szentesi-Mag Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhetõ információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáférésébõl, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelõ mûködésbõl, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetõségbõl eredõ károkért és/vagy veszteségért való felelõsséget a Szentesi-Mag Kft. kifejezetten kizárja.

A Szentesi-Mag Kft. nem vállal felelõsséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetõvé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Szentesi-Mag Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Szentesi-Mag Kft. egyes weboldalai a jelen elõírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérõ rendelkezéseket is elõírhatnak, így a mindenkor aktuális elõírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.