Cikória

Cichorium intybus var. foliosum
Cikória (Red treviso early

 
A 'Red Treviso' a klasszikus magas olasz cikória. Egyenes, vörös és fehér csíkos levelekkel, nagy, tiszta fehér száraival. Ez az ízletes fajtát a Treviso területén télen termesztik, és ehető a gyökere és minden része. Egyszerűen sülten vagy grillezetten fogyasztható . Jól ellenáll a hidegnek.

Ez egy nagyon korai fajta, amely a nyár végén és a tél folyamán alkalmas betakarításra. A növény vörös, nagyon ropogós, hosszú, felálló és nagy, fehér, ropogós szárú levelekkel rendelkezik.
A cikóriát konténerekben, edényekben vagy emelt ágyakban is termeszthetjük. A kertben a vörös levelek nagyon lenyűgözőek. Jól fejlődik részleges árnyékban is.

A cikória a hűvösebb tavaszi és nyári hónapokban hűvösebb helyeken jól nő. A nyári legmelegebb hónapokban a levelek keserűek.
Az ősszel vagy télen termesztett cikória megőrzi édes ízét.
Minden cikóriának a gyökerei felhasználhatók kávéval való keverésre, annak pótlására. Tésztában, rétesben, baromfi töltelékként is felszolgálható.

Bruttó ár: 219 Ft/tasakRaktárról azonnal szállíthatóDarab: - +kosárba
Töltősúly: 2 g / tasakCikkszám:


Tisztelt Vásárlóink!

A kiszállítás díjai a csomag súlyától függően változnak!

  A sérüléssel kapcsolatos kárigényt, amennyiben az kézbesítéskor azonnal nem ismerhető fel, azt a kézbesítéstől számított három munkanapos jogvesztő határidőn belül kell írásban bejelenteni. (Postai Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 9.1.6. pont 9) bekezdés).

Minden vásárlónknak -a vásárlás értékétől függően -legalább egy csomag vetőmagot adunk ajándékba!

A telephelyi kiszolgálást csak előzőleg leadott  megrendelések esetén tudjuk teljesíteni!

Az akció a készlet erejéig érvényes!