Bactériosol

Bactériosol

 
A kizárólag természetes komposztból készült termék. A termék hatalmas fajgazdagsággal tartalmaz mikroorganizmusokat, amelyek a növények tápanyagellátásán kívül a talaj szerkezetének javításáért is felelősek. Gyorsítja a talaj víz- és tápanyagraktárát biztosító humusz képződését, élénkítik a talajéletet, javítják a talajszerkezetet. Hatásukra csökken a kimosódás és az erózió, és csökkenteni lehet az öntözővíz mennyiségét is.
Bármilyen növénynél alkalmazható.
A granulátum víz hatására viszonylag gyorsan "olvad" el.

Javasolt mennyiség:30-50g/m2.
Kijuttatása: növény telepítéskor és a kiültetés után bármikor.
25kg 2500m2 egyszeri kiszórására elegendő.

A Bactériosol-lal kezelt terület porózusabb, levegősebb, a víz akadálytalanabbul jut el a mélyebb talajrétegekbe, a gyökérzet is könnyebben fejlődik, így a növények tápanyag- és vízellátása optimális. A porózusság kedvez a mikorrhiza-kapcsolatoknak, a mikrobiális és nagyobb élőlényeknek is. Mindenképpen az a cél, hogy a talaj minden rétege kellő nedvességtartalommal bírjon, és hogy a mélyben lévő vizet se veszítsük el, ezért ha Bactériosollal kezeljük a területet/növényt az öntözési dózisok legyenek kisebbek.
Bruttó ár: 20000 Ft/tasakRaktárról azonnal szállíthatóDarab: - +kosárba
Töltősúly: 25000 g / tasakCikkszám:


Tisztelt Vásárlóink!

A kiszállítás díjai a csomag súlyától függően változnak!

  A sérüléssel kapcsolatos kárigényt, amennyiben az kézbesítéskor azonnal nem ismerhető fel, azt a kézbesítéstől számított három munkanapos jogvesztő határidőn belül kell írásban bejelenteni. (Postai Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 9.1.6. pont 9) bekezdés).

Minden vásárlónknak -a vásárlás értékétől függően -legalább egy csomag vetőmagot adunk ajándékba!

A telephelyi kiszolgálást csak előzőleg leadott  megrendelések esetén tudjuk teljesíteni!

Az akció a készlet erejéig érvényes!